Marie Johansson

Marie har varit med om en fantastisk resa med Luleåkontoret. Vad sägs om tre till sjuttio på sjutton år?

Det var en till början motvillig Marie som erbjöds anställning vid Rejlers nyetablering i Luleå 1999. När valet väl var gjort har hon inte ångrat det en enda dag. Till att börja med var Marie Cad-ritare. Något som gjorde att hon fick åka runt på Rejlerskontoren och delta i olika uppdrag. Det kunde handla om uppdrag inom så olika områden som telekom, installation och elkonstruktion.

- Man blev lite av generalist och hett eftertraktad av ingenjörerna, säger Marie och tänker tillbaka.

I takt med att kontoret i Luleå utvecklades kom Marie att alltmer involveras i kontorets administration. Idag är Marie den enda som finns kvar från starten och sedan 2011 är Marie kontorsadministratör på heltid.

- För min del blev arbetssituationen bättre och mer inspirerande när jag kunde fokusera på uppgifterna kring administrationen av kontoret och att erbjuda arbetskamraterna service inom olika områden. Detta att få möjlighet till personlig utveckling och att kunna utveckla sin talang är, vad jag tycker, utmärkande för Rejlers.

Som kontorsadministratör har Marie ansvaret inte bara för Luleåkontoret utan även kontoren i Gällivare, Kiruna och del i Skellefteå och ingen dag är sannerligen den andra lik.

- För några månader sedan fick vi fin förstärkning till affärsområdet telekom här i Luleå i och med förvärvet av Orbion där flera av medarbetarna var gamla bekanta till mig från tiden i uppdragsverksamheten. Konsultvärlden är inte så stor kanske, men alltid full av överraskningar.