Dags att rösta till Svenska Designpriset

Nu är det dags att rösta på Rejlers och vårt nya kommunikationskoncept – Energized Engineering. Omröstningen öppnar idag och pågår till den 22 september.

Använd denna länk: http://www.designpriset.se/rostning.php

Rejlers är nominerade under kategorin ”3Ab – Identitet Print – Profil”. Där tävlar vi mot blanda andra ABBA The Museum och Avicii.

 
Klicka på knappen ”Rösta”. Gå längst ner på sidan och använd knappen ”Gå vidare till nästa steg”. Registrera din e-postadress så får du en e-post där du kan bekräfta din röstning. 

 

Svenska Designpriset är en årligen återkommande tävling med målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation. Rejlers har tillsammans med reklambyrån BerntzonBylund blivit nominerade i kategorin ”Visuell identitet” med bidraget "Det nya Rejlers".

 

– Vi är otroligt stolta över att vår nya kommunikation tagits emot så väl, både externt och av våra medarbetare. Att bryta ny mark inom vår bransch är viktigt för oss och ligger väl i linje med vad vi står för som företag, säger Rebecka Oxelström, kommunikationschef på Rejlers.