Jan Svensson blir vd för Rejlers Energitjänster

Rejlers Energitjänster är en del av Rejlers verksamhet i Sverige med drygt 30 medarbetare i Motala, Kumla och Karlstad. Bolaget erbjuder olika typer av mättjänster inom energiområdet. Jan Svensson, som arbetade på Rejlers mellan åren 2003-2007, återvänder nu för att bli vd för Rejlers Energitjänster.

– Det känns väldigt bra att Jan är tillbaka hos oss på Rejlers. Energi är ett av våra viktiga tillväxtområden och jag är säker på att Jan, med den erfarenhet och bakgrund han har, kommer att kunna vara med och utveckla vår verksamhet på ett bra sätt, säger Peter Rejler, vd och koncernchef på Rejlers.

 

Jan Svensson kom till Rejlers i och med förvärvet av Epsilon High Tech 2003. Fram till 2007 arbetade han som platschef på Rejlers i Norrköping/Linköping och var bland annat med och etablerade ett nytt kontor i Jönköping. Sedan 2007 har Jan Svensson jobbat med marknads-, lednings- och försäljningsfrågor åt flera större industriföretag, både som anställd och i egen regi. Han tillträder sin nya tjänst omedelbart.