Kiana Moberg med Santa Run lyckades engagera och målet på 100 000 kronor passerades!

Stockholm Santa Run resulterade i närmare 1 000 springande tomtar och passerade målet på 100 000 kr till förmån för människor i behov av hjälp. Arrangemanget engagerade både poliser till volontärarbete och konditori till att sponsra med lussebullar.

Drömmen om att kunna dela ut lussekatter på Lucia gick i uppfyllelse för Kiana Moberg som arrangerade Stockholm Santa Run med hjälp från ett bageri som stod för lussebullarna. Även målet att samla in 100 000 kronor till förmån för nyanlända flyktingar nåddes och passerades.

-Det var ett fantastiskt engagemang, uppslutning och stämning kan jag meddela alla som inte hade möjlighet att vara med, hälsar Kiana från sjuksängen.
Efter många månaders hårt arbete med eventet var det väl inte annat att räkna med skrattar hon. -It was a great day! Really! Även om allt fortfarande är abstrakt, tillägger hon.

Rejlers är stolta över att ha varit med och stöttat Kianas framgångsrika arbete med Stockholm Santa Run och förordar vikten av att uppmuntra engagerade och kreativa medarbetare även vid sidan av sitt arbete på Rejlers. Våra värdeord - pålitlig, framgångsrik, hälsosam och personlig - genomsyrar vår verksamhet och är en del av vår vardag.

Loppet gav också upphov till en hel del media, se länkar till höger.