Rejlers lanserar områdena säkerhet, energieffektivisering och hållbar elproduktion på Business Arena

Business Arena är Nordens ledande mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Rejlers kommer att finnas på plats i Stockholm 21 till 22 september för att träffa kunder och aktörer i branschen.

- Det är många tunga namn på den långa talarlistan och det är ett bra tillfälle för oss att lansera våra nya profilområden, säger Jonas Thimberg, vd Rejlers Sverige.

Bland de medverkande finns bland annat bostads- och energiminister Peter Eriksson och en rad andra beslutsfattare inom privat och offentlig sektor. Även Rejlers koncernchef Peter Rejler kommer att vara på plats de båda dagarna. Seminarier och mingel avlöser varandra i det späckade programmet.

- Jag har redan bokat flera möten och det finns ett stort intresse för hur vi till exempel jobbar med garanterad lönsamhet vid energieffektiviseringar, säger Jonas Holmstedt, affärschef på Rejlers.

Ett flertal medarbetare inom teknik, projektering, fastigheter, energieffektivisering och juridik kommer också att delta under Business Arena. Målet är att positionera Rejlers inom säkerhet, energieffektivisering och hållbar elproduktion och knyta så många kontakter som möjligt. Totalt samlar eventet cirka 6000 deltagare och 400 talare.

- Det här är ett bra tillfälle att visa att Rejlers står för kunskap om teknik som gör det möjligt att konstruera både miljömässigt och ekonomiskt hållbara lösningar, Jonas Thimberg, vd Rejlers Sverige.