Rejlers satsar och söker 100 nya ingenjörer

Robotisering och digitalisering har länge varit ledord i industriutvecklingen. Behovet inom industrin är stort och trycket på att bygga om till smarta fabriker och anläggningar, och rusta för att koppla ihop processer med ny teknik är stort. Nu söker Rejlers fler ingenjörer som kan knyta ihop gammal och ny teknik.

- Vi har många förfrågningar just nu och dessutom ser vi själva ett stort behov på marknaden, där vi med rätt kompetens kan erbjuda helt nya lösningar på gamla problem, säger Daniel Lind, affärschef på Rejlers.

Rejlers har i dagarna gått ut med en digital kampanj för att locka nya ingenjörer till Rejlers. Främst handlar det om nya kompetenser som kan automations- och processteknik, men även andra områden är intressanta. Daniel Lind, själv nyligen rekryterad till Rejlers, har många spännande projekt i sikte och hoppas att kampanjen ska locka många nya medarbetare.

- På Rejlers erbjuder vi en miljö där ingenjörer får testa sina idéer fullt ut. Det vet jag numera av egen erfarenhet. Något som de stora konsultjättarna inte kan göra i samma utsträckning, säger Daniel Lind.


Se alla våra lediga jobb »