Rejlers stödjer framgångsrik kanotist

I september tog Petter Öström VM-guld i sprintkanot i Tyskland. Sedan 2005 har Rejlers stöttat och följt Petters utveckling. I förra veckan var han inbjuden för att dela med sig av sina bästa tekniktips till paddlingssugna medarbetare och kunder.

- Samarbeten av det här slaget betyder mycket. Det stöd jag fått av Rejlers har genom åren hjälpt mig att kunna köpa rätt utrustning och delta i tävlingar, säger Petter Öström.


Att få dela med sig av tekniktips och berätta om ett lysande år med både EM- och VM-guld är något Petter gärna gör. I förra veckan samlades ett trettiotal medarbetare och kunder från Rejlers för att bli inspirerade och ge sig ut på en paddlingstur innan mörkret föll på.


- Jag berättar gärna om min resa och hur jag gjort för att bli framgångsrik. Jag har slitit hårt med tydliga mål och ständigt blivit bättre.  Mina erfarenheter går även att applicera på ett företag som vill utvecklas och växa, säger Petter.


Petter tränar tre-fyra gånger om dagen. Ett till två pass paddling kombinerat med styrketräning och löpning. När isen kommer blir det paddling inomhus med hjälp av maskiner. Samtidigt läser han till civilekonom på Stockholms universitet.


- Kanot är fantastiskt. Det är inte så komplicerat med regler och bedömningar som kan gå snett. Det finns start, mål och full fart där emellan. Tränar man rätt ger det resultat, säger Petter.


Nästa mål är redan utstakat för Petter.
- Först handlar det om att försvara mitt EM- och VM-guld från i år. Sedan blir de OS 2016 i Rio de Janeiro.