Större satsning inom området IT- och Informationssäkerhet

Det ständigt ökande behovet av lagring av information och informationsutbyte ställer nya krav på hantering av både fysisk och logisk säkerhet. Likaså krav på en väl genomtänkt hantering av all information som flödar genom ett företag. Nu satsar Rejlers på att tillgodose marknadens behov.

Ett exempel är den sammankoppling som görs mellan administrativa och produktionsstyrande system inom industrin. Denna koppling ger stora produktionsfördelar, men med integrationen följer nya potentiella risker och sårbarheter som kan ge stora reaktiva kostnader.

Vi på Rejlers ska vara ett stöd till våra kunder när det gäller analys, genomförande och anpassning till ISO 27000-standarden, för att därmed begränsa hotbilden.

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp ett nytt spännande verksamhetsområde. I första skedet är vi i behov av en Säkerhets- och riskanalytiker samt en Säkerhets- och strategikonsult, gärna med bakgrund inom IT-arkitektur/design.

Dessa två roller kommer tillsammans med ett affärsutvecklingsteam att starta upp den delvis nya verksamhetsgrenen inom Rejlers Sverige AB. Det är av största vikt att du har en stark drivkraft och trivs i rollen att vara den som skapar någonting nytt samt vidareförädlar detsamma.

Starten är tänkt att göras i Västra Götalandsområdet för att sedan utökas till våra redan befintliga orter i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Välkommen till Rejlers!