Vi växer inom automation genom förvärv

Rejlers expanderar inom Automation genom att förvärva konsultverksamheten av Automationscenter & Bråvalla Elteknik AB i Norrköping. För Rejlers verksamhet i Norrköping innebär det en förstärkning med 7 konsulter inom elkonstruktion och DCS/PLC-programmering. Förvärvet genomfördes den 22 juni 2015.

- Med den erfarenhet och kompetens som finns inom Automationscenter & Bråvalla Elteknik AB kommer vi inom Rejlers att förstärka vår position i Norrköping och kunna ge våra kunder en bättre helhetslösning. Vi får också in specialkompetens inom vissa styrsystem som är till stor nytta inom hela divisionen Automation. Företagskulturen inom Automationscenter stämmer väl med Rejlers värdeord Personlig, Pålitlig, Framgångsrik och Hälsosam vilket bådar för en lyckad integration. Vi hälsar våra nya medarbetare varmt välkomna, säger Magnus Persson, divisionschef Automation.

- Jag är mycket glad och positiv till denna affär. Att vi nu går vidare till Rejlers betyder att våra medarbetare kommer att få möjlighet att fortsätta utveckla sig, bland annat inom större projektåtaganden. Tillsammans blir vi en mycket stark Automationskonsult på den växande marknaden inom fjärde storstadsregionen, säger Mats Johansson, företagsledare och projektingenjör Automationscenter & Bråvalla Elteknik AB.