Anna Jennehov utsedd till CFO på Rejlers

Anna Jennehov är utsedd till CFO på Rejlers AB och kommer att ingå i koncernledningen. Anna är idag CFO på Knowit AB där hon har arbetat sedan 2013. Anna har gedigen erfarenhet av förändringsarbeten med hållbara resultat inom konsultbranschen. Hon tillträder sin befattning på Rejlers den 8 februari 2019.

Anna Jennehov

Innan Annas nuvarande roll på Knowit arbetade hon på HiQ International i 15 år i olika befattningar som koncerncontroller, CFO och tillförordnad informations- och marknadschef. Anna har en utbildning inom företagsekonomi från Stockholms universitet. 

- Jag är väldigt glad att Anna har valt Rejlers och är övertygad om att hon kommer att vara en värdefull ledare och kollega på vår förändringsresa för att uppnå högre lönsamhet och tillväxt. Anna kommer spela en viktig roll i att skapa en ännu starkare affärsmässig kultur, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef Rejlers. 

- Utifrån tidigare erfarenheter och med ett stort engagemang i konsultbranschen ser jag fram emot att tillsammans med Rejlers nya ledning bidra till en positiv utveckling av resultat och finansiell ställning kombinerat med en stark företagskultur, säger Anna Jennehov.

Tillförordnad CFO Mikael Lingefelt återgår till rollen som koncerncontroller.