Idag tillträder Viktor Svensson som vd och koncernchef för Rejlers

Idag, den 22 februari, tillträder Viktor Svensson som ny vd och koncernchef för Rejlers AB. Viktor är placerad på bolagets huvudkontor i Stockholm. Vid årsstämman den 7 maj 2018 kommer Peter Rejler föreslås bli ny styrelseordförande i Rejlers.

Viktor har sedan 15 år tillbaka arbetat i flera olika roller inom ÅF koncernen, bland annat som kommunikationschef, försäljningschef och de senaste åren som divisionschef för ÅF Technology, som har verksamhet inom R&D, kommunikationsteknik och IT. Viktor har ingått i ÅFs koncernledning sedan år 2003. 

- Det är med stor energi och entusiasm som jag idag tar över som vd och koncernchef i Rejlers. Jag ser fram emot att få leda Rejlers in i framtiden på en växande teknikkonsultmarknad i en uppkopplad omvärld, säger Viktor Svensson. 

- I Viktor Svensson får Rejlers en vd med en betydande förståelse för Rejlers strategi, våra marknader och våra affärsområden. Viktor har en gedigen erfarenhet och kompetens från teknikkonsultbranschen. Jag är mycket nöjd med att Viktor tar över som vd för Rejlers för att leda vår omställning till en digitaliserad och mer effektiv verksamhet och för att skapa ytterligare värde för våra aktieägare, säger Peter Rejler.