Juniorkonsulter förbereds för vad som komma skall

Vad händer om vi samlar en grupp drivna, nyutexaminerade ingenjörer och låter dem bredda sina kunskaper tillsammans med Rejlers erfarna teknikkonsulter? Vi får talangprogrammet Rejlers Next Generation.

I november förra året inleddes första omgången av talangprogrammet Rejlers Next Generation. Under 20 veckor får fem nyutexaminerade ingenjörer tillfälle att fördjupa sig inom olika teknikområden, samtidigt som de bygger ett viktigt nätverk för framtiden.
– Målet är att skapa en arena där nyutexaminerade ingenjörer kan komma i kontakt med olika kompetenser som är värdefulla för framtiden och genom att möta Rejlers seniora konsulter, skapas en bra möjlighet för det. Det ger också juniorkonsulter möjligheten att snabbare komma in i rollen, säger Claes Böös, gruppchef Energy.

Rejlers Next Generation är inget traditionellt traineeprogram
– Det är ett talangprogram som går ut på att utveckla tekniska resurser samtidigt som ambitionen är att hitta ett intressant sätt för att rekrytera nyutexaminerade högskoleingenjörer och civilingenjörer.

Så här långt har programmets första gång mottagits väl
– Första omgången är i full gång och många rutiner är nu på plats. Vi arbetar för en ny runda med energi och engagemang från både mentorer och talanger.
Vi satsar hela tiden på att förbättra genomförandet och oss själva för att ta med erfarenheter in i nästa omgång.

Nya kandidater sökes
Hösten 2018 startar nästa omgång av talangprogrammet och nu söker Rejlers sex nya nyutexaminerade, nyfikna och drivna ingenjörer.

Vill du veta mer eller ansöka om en plats i programmet?
Läs mer under Rejlers talangprogram Next Generation >>>