Malin Sparf Rydberg utsedd till kommunikationschef

Malin Sparf Rydberg är utsedd till kommunikationschef på Rejlers och kommer att ingå i koncernledningen. Malin kommer närmast från Oscar Properties och har mer än 20 års erfarenhet inom kommunikation och marknad i ledande befattningar. Malin tillträder den 1 september.

Malin Sparf RydbergMalin har lång erfarenhet av att arbeta strategiskt med kommunikationsfrågor inom olika branscher. Innan hennes nuvarande roll som marknads- och kommunikationschef på Oscar Properties arbetade hon som kommunikationsdirektör för Betsson och Friends Arena. Malin var även med på Tele2s tillväxtresa och hade under sina 15 år på Tele2 roller som försäljningschef, informationschef och hållbarhetschef. Malin har ett Diplom i företagsekonomi, DIHM, från IHM Business School.

- Jag är väldigt glad att Malin har valt Rejlers. Huvuduppgiften blir att vidareutveckla kommunikations- och varumärkesfrågorna som är centrala i ett kunskapsföretag som vårt. Jag är övertygad om att Malin med sin erfarenhet, kompetens och person kommer att kunna bidra till att förstärka och förnya vårt varumärke framåt, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef Rejlers.

- Jag är oerhört stolt och glad över att få vara en del av den förändringsresa som Rejlers står inför. Rejlers har en gedigen historia, sunda värderingar och en härlig kultur att bygga vidare på. Kommunikationen blir viktigare än någonsin och jag ser fram emot att få vara med och utveckla och förnya Rejlers varumärke och kommunikation, säger Malin Sparf Rydberg.

 

För ytterligare information kontakta: 

Viktor Svensson; vd och koncernchef, tel. 070-657 20 26, e-post: viktor.svensson@rejlers.se 

Lisa Rejler; tf. kommunikationschef, tel. 070-399 08 06, e-post: lisa.rejler@rejlers.se