Rejlers får grön signal för spårvägen i Göteborg

Rejlers har blivit utvalt som en av fyra leverantörer till att teckna ramavtal med Göteborgs Stad för ”Projektering av Spårvägsbanan gällande Spår och Mark”. Ramavtalet är vunnet i ett nära samarbete med spanska konsultfirman Inse Rail, som har stor erfarenhet av spårvägsprojekt både i Spanien och från övriga delar av världen.

- Rejlers har sedan länge ett mycket gott förhållande till Göteborgs Stad som beställare, men under den senaste tiden har det inte förekommit särskilt många affärer gällande spårvägen i Göteborg. Därför är det mycket glädjande för oss att teckna detta avtal och därmed återknyta en god kundrelation, säger Niklas Mårtensson, projektchef affärsområde Infra Rejlers Sverige.

Avtalet löper på 2 år (med 1+1 års option). Uppdragen omfattar förstudier, projekteringar, utredningar, tillståndsbedömningar, objektsplaner, upprättande av förfrågningsunderlag/bygghandlingar och teknisk konsultation med mera inom teknikområdena Spår och mark.

- Vi på Rejlers ser förstås fram emot ett gott samarbete både med kunden och med vår underkonsult Inse Rail, avslutar Niklas Mårtensson.