Rejlers får ytterligare uppdrag inom försvar och säkerhet

I linje med satsningen på försvar och säkerhet fortsätter Rejlers att växa med nya uppdrag och medarbetare.

I början på året förvärvades C3 Konsult AB, ett bolag med gedigen kompetens och som består av 25 medarbetare som kompletterar Rejlers befintliga organisation inom försvar och säkerhet. Rejlers har under året vunnit flera nya affärer, bland annat inom områdena ledningssystem och säkerhetsskydd. I ett nyligen tecknat ramavtal med MSB, kommer Rejlers även att fungera som underleverantör till Combitech AB. Ramavtalet omfattar konsulttjänster inom området samverkan och ledning vid samhällsstörning.

- Vi växer både organiskt och via förvärv, vilket är glädjande. Målet är att tillhöra de främsta tjänsteleverantörerna inom försvarsbranschen. Vi ser en stor efterfrågan av kompetens inom framförallt ledningssystem och informationssäkerhet och håller dörren öppen för intresserade kandidater, säger Jaime Rico, affärsområdesansvarig för Försvar och säkerhet på Rejlers.

Att framtidssäkra samhällen blir allt viktigare och Rejlers bidrar med lösningar för att stötta och utveckla samhällskritiska funktioner, däribland totalförsvaret.

Vill du veta mer om Rejlers tjänster och området Försvar och säkerhet?

Tveka inte att kontakt Jaime Rico jaime.rico@rejlers.se