Rejlers hjälper Stockholm Santa Run att samla in pengar till välgörenhet

Den 10 december kl. 11.00 går starten i årets Stockholm Santa Run, ett välgörenhetslopp där deltagarna springer eller går 3 km i tomtedräkt med start och mål i Kungsträdgården. Intäkterna går till Barncancerfonden, Aktivistfonden och Läkare utan gränser. Rejlers är sponsor till Stockholm Santa Run och flera av våra medarbetare deltar i loppet.

Alla är välkomna att delta i välgörenhetsloppet Stockholm Santa Run där man kan välja att springa, jogga, promenera eller göra en power walk. Syftet med Santa Run är att hjälpa människor i nöd. Bjud in familj, vänner, arbetskamrater, grannar och klä ut er till tomtar. Tomtedräkten ingår i biljettpriset. 

Här kan du få mer information om loppet och biljetter

”Jag tycker att det är viktigt att jobba med välgörenhet och roligt att arrangera event som får människor att bli glada.  Därför anordnar jag nu Stockholm Santa Run för fjärde året i rad. Det är roligt att det är så många som vill hjälpa till för en god sak. Stockholm Santa Run blir bättre och bättre för varje år” säger Kiana Moberg, konsult inom ICT/telekom Rejlers Sverige. 

”Välgörenhetslopp som Stockholm Santa Run, där man kombinerar välgörenhet med motion, är otroligt givande och ligger i linje med Rejlers värderingar. Dessutom är det ett roligt event! Kiana Moberg som arrangerar Stockholm Santa Run har en imponerande drivkraft och en stark vilja att hjälpa behövande samtidigt som hon inspirerar andra” säger Lisa Rejler, tf. kommunikationschef, IR & CSR-chef på Rejlers.