Rejlers inleder nära samarbete med Andersson & Hultmark

Efter flera gemensamma, framgångsrika projekteringsuppdrag inom byggbranschen fördjupar Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark och Rejlers samarbetet och tecknar ett långsiktigt samarbetsavtal. Företagen matchar varandra på ett unikt sätt och vi får tillsammans en mycket stark installationskompetens med experter inom flera teknikområden att erbjuda kunder över hela landet, inte minst i den dynamiska Göteborgsregionen.

Fler och fler kunder vill ha färre kontakter i sina multidisciplinära projekt och med detta samarbete får de en färdig, samordnad lösning för alla kompetenser som behövs för projektering av installationerna i en byggnad.

Andersson & Hultmark levererar projekteringsuppdrag, utredningar, kontroller och besiktningar inom hela VVS-området, de arbetar även med brand- och riskhantering via sitt delägarskap i FSD Göteborg AB. Rejlers har liknande och kompletterande uppdrag och är starka inom el, tele, kommunikationsteknik, fastighetsautomation, säkerhet och energianvändning. 

- Jag anser att Andersson & Hultmark är en av de absolut starkaste konsulterna inom sitt område och vi är väldigt glada för detta fördjupade samarbete. Vi har båda ett starkt varumärke på marknaden och tillsammans får vi ett komplett erbjudande som bör attrahera byggföretag och fastighetsägare, säger Jonas Holmstedt, divisionschef Rejlers Sverige.

Rejlers division Buildings jobbar med installationsprojekteringsuppdrag, utredningar och kontroll samt besiktningar inom el, tele, kommunikationsteknik, fastighetsautomation, säkerhet och energianvändning. 

- Vi anser att Rejlers är en av de absolut starkaste konsulterna inom sitt område och vi är väldig glada för detta fördjupade samarbete. Vi har kompletterande erbjudanden inom VVS, styr och övervakning, sprinkler, energianvändning, miljösamordning, brand och risk. Båda företagen är välkända på marknaden och tillsammans får vi ett oerhört starkt erbjudande som bör attrahera flera byggföretag och fastighetsägare, säger Tobias Bodén, vd Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark.