Rejlers nätverkar med kvinnliga ingenjörer

Rejlers ställer upp som talare på Ingenjörsjobbs inspirationskväll i Göteborg den 11 maj. Seminariet är en del av Ingenjörsjobbs satsning Female Engineer Network och Rejlers har tidigare deltagit i Stockholm där Peter Rejler förra året var en av talarna.

Rejlers deltagande är en av flera satsningar på HR och rekrytering, som är viktiga frågor för Rejlers framöver.

- År 2020 ska vi vara 1700 medarbetare i Sverige vilket innebär att Rejlers spänner bågen högt och har otroligt höga ambitioner. Vi vill växa och då krävs det att vi blir mer synliga i olika forum för samhällsbyggare, exempelvis Female Engineer Network, säger Agneta Agnemyr, HR-chef på Rejlers Sverige, och fortsätter.

- Vi vill hitta de som har samma passion som oss och som vill vara med och bygga morgondagens samhälle. 

Female Engineer Network samlas många kompetenta kandidater som är bra på att driva projekt och leverera resultat vilket gör det viktigt för oss att delta på den typen av arrangemang. Sedan är det en bonus om de anställda också kan bidra till mångfalden på arbetsplatsen. 

- Vi vill ha en större mångfald där medarbetarna har en blandad bakgrund för att få en bättre dynamik och på så sätt nå ännu bättre resultat, avslutar Agneta Agnemyr.

På inspirationskvällen kommer Rejlers att representeras av ett 10-tal konsulter från alla av våra affärsområden.