Rejlers på topp 5 när Sveriges Bästa Arbetsgivare utses av medarbetare

När resultatet av Sveriges Bästa Arbetsgivare 2023 släpptes idag placerar sig Rejlers på femte plats i kategorin stora arbetsgivare. Utmärkande för rankingen, som görs årligen av Universum, är att företagets egna medarbetare sätter betyg på sin arbetsgivare. I årets ranking behåller Rejlers även förstaplatsen som teknikkonsultbranschens bästa arbetsgivare, för tredje året i rad.

I bilden Åsa Törngren, Head of Talent & Employer Branding och Jenny Edfast, ansvarig för Rejlers svenska verksamhet.

När Rejlers medarbetare tillfrågas om vad som gör företaget till en attraktiv arbetsplats är det flera saker som värdesätts högt: stor variation i uppdrag och hög grad av eget ansvar samt ett inspirerande ledarskap i en vänlig arbetsmiljö där respekt visas för varandra.

- Rejlers sticker verkligen ut med en personlig, familjär och lärande kultur. Vi är det "lilla stora företaget" som förenar snabbhet och anpassningsförmåga med storskalig expertis. Detta, i kombination med vårt tydliga samhälls- och hållbarhetsfokus, bygger stolthet och engagemang internt, säger Åsa Törngren, Head of Talent & Employer Branding på Rejlers Sverige.

För fem år sedan antog Rejlers en ny strategi med ambitionen att dubbla företagets storlek och stärka varumärke, ledarskap och arbetsgivarattraktivitet. Utvecklingsresan har resulterat i märkbara framsteg, med förbättrad kännedom och ökad attraktivitet som arbetsgivare. Skapandet av en hållbar och inkluderande arbetsmiljö, där medarbetare och ledare upplever möjligheter till utveckling, trivsel och välbefinnande, har hög prioritet.

- Vi är stolta över topplaceringen i Sveriges Bästa Arbetsgivare samt att återigen rankas nummer ett som arbetsgivare inom teknikkonsultbranschen. Denna undersökning har en extra tyngd då den bygger på våra egna medarbetares åsikter. För att kunna leverera resultat på hög nivå i våra kunduppdrag är det viktigt att alla trivs på jobbet, säger Jenny Edfast, ansvarig för Rejlers svenska verksamhet.