Rejlers representerar Sverige i Hong Kong

Rejlers har deltagit i två av fem projekt som representerar Sverige på världskonferensen World Sustainable Built Environment 2017 (WSBE17) i år. Sweden Green Building Council har genom en tävling utsett fem av de bästa hållbara projekten i Sverige; projekt som kommer att visas upp i Hong Kong den 7 juni. Vid konferensen i juni kommer hållbarhetsarbetet presenteras för respektive projekt.

De projekt som juryn valt ut är: IKEA kontor Hubhult i Malmö, Brf Viva i Göteborg, Lidls nya butik i Växjö, radhuskvarteret Solallén i Växjö samt flerbostadshusen, Greenhouse Augustenborg i Malmö.  

Rejlers har bidragit med kompetens i flera av de nominerade projekten som presenteras via konferensen, WSBE17. Bland de utvalda projekten har Rejlers deltagit i Hubhult och Brf Viva.

”Det är fantastiskt roligt att våra uppdrag lyfts fram som speciellt värdefulla för en internationell publik. Vi älskar utmanande uppdrag med högt ställda krav, och det här visar att vi kan leverera lösningar som håller för framtiden”, säger Jonas Holmstedt som är affärschef för Building på Rejlers.