Rejlers tecknar nytt ramavtal med Dala energi

Genom ett nytt ramavtal rörande tekniska konsulttjänster inom elnäts- och fibernätsverksamhet fortsätter Rejlers sitt mångåriga samarbete med Dala Energi AB. Ramavtalet gäller i två år med möjlighet till förlängning till 2031.

Rejlers har sedan flera år samarbetat med Dala Energi – som erbjuder lösningar inom energi och digital kommunikation i Rättvik, Leksand, Gagnef och Säter.

I juni fick Rejlers förnyat förtroende genom det nya ramavtalet som omfattar tekniska konsulttjänster inom konsultområdena "Ledningsprojekt el och fiber" och "Stationsprojekt". Uppdragen kan komma att omfatta till exempel beredning, projektering, mark- och tillståndsfrågor samt utredningar.

Ramavtalet gäller i två år med möjlighet till förlängning, som längst till 2031 om alla optioner utlöses.

- Vi välkomnar ett långvarigt samarbete med Rejlers inom områdena elnät och fibernät. Samarbetet ger oss trygghet inför framtiden och vi ser fram emot att tillsammans skapa spännande och innovativa lösningar för att säkerställa en pålitlig och framtidssäker infrastruktur, säger Åsa Bergqvist, Operativ chef på Dala Energi.

- Det känns roligt att få fortsätta det goda samarbetet med Dala Energi. I upphandlingen har vi visat att Rejlers har den tekniska kompetens och kapacitet som krävs för uppdraget. Något vi lyckats med genom samverkan mellan våra olika teknikområden, säger Jimmy Norberg som är Business Unit Manager på Rejlers Division Energy.

För ytterligare information:

Sara Kimell, divisionschef Energy, Rejlers Sverige, 070-144 38 99, sara.kimell@rejlers.se
Malin Sparf Rydberg, kommunikationschef, 070 477 17 00, malin.rydberg@rejlers.se