Rejlers är teknikkonsultbranschens bästa arbetsgivare – igen!

Sveriges bästa arbetsgivare koras genom en undersökning där medarbetarna i företaget får sätta betyg på sin arbetsgivare.

När Rejlers medarbetare tillfrågas om vad som gör företaget till en attraktiv arbetsplats är det flera saker som värdesätts högt: stort eget ansvar, ett flexibelt och utmanade arbete samt en vänlig, respektfull kultur.

Från vänster Sanna Selvehed och Åsa Törngren. 

- Ett inspirerande ledarskap som stöttar våra medarbetares utveckling är A och O för att lyckas med vår vision, säger Sanna Selvehed (till vänster i bild), projektledare inom Talent Experience.

Rejlers har flera år i rad fått fina resultat i undersökningen och tar i år ytterligare ett rejält kliv uppåt, till plats sex.

- Det är klart att vi är extra stolta över denna placering. Jag skulle säga att den här rankingen är den viktigaste eftersom det är våra egna medarbetares åsikter man fångar in. People First, dvs att våra medarbetare trivs, utvecklas och mår bra är en förutsättning för att vi och våra kunder ska lyckas, säger Åsa Törngren, Head of Talent Experience.

Mer om undersökningen och årets resultat här:
Sveriges Bästa Arbetsgivare 2022 - Universum Sweden (universumglobal.com)