Rejlers traineeprogram Nextgen 2020 – med sikte på ett nyfiket lärande

Idag startar Rejlers Nextgen 2020 - ett av nordens största traineeprogram. Förberedelserna har pågått i över ett år och nu välkomnas 19 unga traineer från Sverige, Finland och Norge.

- Konkurrensen om platserna har varit tuff med fler ansökningar än någonsin tidigare. Ett tydligt bevis på att Rejlers är på god väg att bli ett mer känt arbetsgivarmärke bland studenterna, säger Åsa Törngren, chef för Talent Acquisition på Rejlers.

Lanseringen av Nextgen 2020 ligger helt i linje med Rejlers vision Home of the learning minds. Att vara trainee på Rejlers handlar om att lära – i flera riktningar. Under nio månader kommer traineerna att alternera skarpa uppdrag med utbildning och projektarbeten. Dessutom kommer de att ha ett par gemensamma sammankomster i de tre länderna, med syfte att bygga nätverk tillsammans, en viktig del av Rejlers kultur och värdegrund. Nextgen 2020 blir ett perfekt tillfälle att lära känna Rejlers som företag och konsultbranschen som helhet.

- Lanseringen av Nextgen 2020 visar också Rejlers tro på framtiden, trots de utmanande tiderna. Vi är övertygade om att det är blandningen av ålder, kunskap och erfarenhet som kommer att göra oss framgångsrika långsiktigt, avslutar Åsa.

nextgen2020_asa_ludwig.jpg

"Lanseringen av Nextgen 2020 visar också Rejlers tro på framtiden, trots de utmanande tiderna. Vi är övertygade om att det är blandningen av ålder, kunskap och erfarenhet som kommer att göra oss framgångsrika långsiktigt", säger Åsa Törngren, chef för Talent Acquisition på Rejlers.

Ludwig Hägglund är en av traineerna i Nextgen 2020, ett av nordens största traineeprogram.
Rejlers värderingar kallas också för superpowers. Ludwigs superpower är: Sturiocity (the perfect mix of stubbornness and curiosity)