Embedded Systems

När framtidens samhälle tar form blir digitala lösningar avgörande för att möta dagens och morgondagens utmaningar. Rejlers Embedded Systems erbjuder helhetslösningar inom inbyggda system och mjukvaruutveckling. Vi rör oss i teknikens absoluta framkant och hjälper våra kunder hitta rätt väg mot målen och ett hållbart samhälle.

Vi befinner oss i digitaliseringens tidsålder! Det är bara vår fantasi som begränsar utvecklingen av de funktioner som kommer att förenkla vår framtida vardag. Vem hade kunnat gissa att introduktionen av den smarta telefonen var början på en revolution av nästan allt vi använder dagligen? Digitaliseringen har förändrat hur vi samarbetar och kommunicerar med varandra. Nya krav från företagens kunder tvingar kontinuerligt fram nya lösningar. Dessa nya krav har tvingat många företag, att växla från att vara ett mekanikfokuserat företag till att bli ett mjukvarufokuserat företag.

Våra konsulter inom Rejlers Embedded Systems hjälper företag och organisationer att utveckla sina produkter och tjänster. Genom vår spetskompetens säkerställer vi att kundens erbjudande genomsyras av de senaste tekniska lösningarna, är konkurrenskraftigt och hållbart samt möter uppfyller framtidens krav.

Vi erbjuder kompetens inom:

  • Mjukvaruutveckling
  • Digital och analog elektronik
  • System & arkitektur
  • Test och verifiering
  • Projektledning
  • Kompetens inom kvalitetsstandarder som t.ex. ISO26262, etc.

Tillsammans med våra kollegors kompetenser inom Rejlers övriga divisioner och affärsområden, skapar vi ett erbjudande som är något utöver det vanliga – och som präglas av en unik förståelse för helheten. Rejlers är en hållbar partner som tar fullt ansvar för utvecklingen av era framtida produkter inom alla områden och är med och bidrar till framgångarna i ert företag.

Att jobba på Rejlers: Home Of the Learning Minds

Låter det spännande att jobba på Rejlers och som konsult inom Embedded Systems? Vi letar kontinuerligt efter nya medarbetare och på våra Karriärsidor beskriver vi mer ingående hur det är att jobba hos oss, vår lärande kultur och varför vi kallar våra medarbetare för superhjältar! Här kan du söka bland våra lediga tjänster.

Välkommen till The Home of the Learning Minds!