Hälsa

På Rejlers har vi jobbat strategiskt med hälsofrågan under många år och vi gör olika satsningar för att få våra medarbetare att må bra. För oss är hälsa en hjärtefråga. Det är viktigt att ha ett starkt hjärta. Det är lika viktigt att ha ett gott hjärta. Vi tror framgång hänger ihop med hur man mår som individ, psykiskt och fysiskt.

Att skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra tror vi är det bästa vi kan göra för att lyckas som företag. En god hälsa kan utgöra grunden för motivation och engagemang och det vinner alla på – medarbetarna, kunderna och företaget i stort.

Även små hälsosamma steg är värdefulla. De kan utgöras av en promenad, en omtänksam kommentar, ett träningspass. Att hålla sig i form fysiskt är ett sätt att hämta kraft och ork. För en person kan friskvård innebära en löprunda, för en annan kan det vara att ta sig tid till en fisketur. Andra kan hämta ny kraft genom dans eller socialt umgänge. I hälsobegreppet ingår även företagets hälsa. Att vi har en sund ekonomi och balansräkning.

Bra förmånslösningar för bland annat friskvård, sjukvård och försäkringar bidrar också till ett positivt klimat som underlättar vardagen, oavsett om det gäller utmaningar på arbetet eller på fritiden. Vi arbetar för att medarbetare ska ha närhet och möjlighet att träna i anslutning till arbetet. Vi sponsrar också med deltagaravgifter till ett flertal lopp per år när medarbetarna vill vara med och delta.