Ny divisionschef för Industry

Rejlers Sverige har rekryterat Henrik Öhrnell, 49 år, som ny divisionschef för Industry. Henrik, som arbetat i olika ledande befattningar inom den tekniska konsultindustrin under de senaste 24 åren, tillträder sin nya tjänst under tidig vår 2019. Han kommer närmast från posten som VD för VR Infrapro AB.

- Det ska bli väldigt spännande att ansluta till Rejlers nystart. Jag ser stora möjligheter till en stark utveckling de närmaste åren och jag hoppas kunna bidra med en hel del – inte minst med att utöka den projektbaserade konsultaffären, säger Henrik.

Rejlers division Industry omsätter cirka 400 MSEK och finns etablerade med högt kvalificerade konsulter och kontor över hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr. Våra industrikonsulter erbjuder främst tekniska lösningar och system med industriell teknik för att effektivisera, automatisera och utveckla våra kunders processer och produkter. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Varmt välkommen till Rejlers, Henrik!