Automation

Automation för Rejlers innebär industriautomation och automatisering av fastigheter och infrastruktur för effektiva anläggningar.

Att automatisera handlar inte enbart om teknikkunnande utan lika mycket om kunskap om kundens tillverkningsprocesser. Med vår kompetens kan vi både utveckla er verksamhet och utbilda era medarbetare så ni kan bli ännu effektivare.

Genom vår breda och djupa kompetens inom automation har vi möjligheten att vara verksam inom många olika branscher. Tack vare vår geografiska spridning med kontor runt om i Sverige finns vi dessutom alltid nära våra kunder.

Automation som enstaka tjänst eller helhetslösning

Idag har vi stora uppdrag inom områdena energi, industri, infrastruktur samt bygg och fastighet. Vi kan erbjuda våra kunder allt från helhetslösningar till enstaka tjänster som exempelvis projektledning och konstruktionsresurs, såväl på plats hos våra kunder som på något av våra egna kontor från Gällivare i norr till Malmö i söder.

En helhetslösning kan omfatta en styrentreprenad där vi finns med från förstudie till driftsatt anläggning. Den kan också omfatta hela tillverkningslinjer där vi ansvarar för att hantera allt ifrån process och mekanik till el, automation, drifttagning och utbildning.

Vi erbjuder bl.a.