Karriär på Rejlers

Studenter

Student och nyfiken på Rejlers? Härligt att du har hittat hit!

Talents of today. Stars of tomorrow.

Som ett företag i lärandets tecken värderar vi förmågan att se på saker och ting utifrån nya perspektiv. Detta är något du som nyutbildad i allra högsta grad kan bidra med! Tillsammans med våra erfarna superhjältar får du möjlighet att ta dig an spännande uppdrag gentemot våra kunder! Och vet du vad? Ni kan lära av varandra, du och den erfarna konsulten. Lärandet går i alla riktningar!

Exjobb och praktik

Examensarbeten och praktik är ett fantastiskt tillfälle för oss att få lära känna varandra! Om du har förslag på exjobb du vill genomföra eller är intresserad av praktik hos oss är du välkommen att kontakta något av våra lokala Rejers-kontor så ska vi försöka hitta en matchande chef och område! Se våra orter under Kontakt >>

Rejlers Trainee Program - NextGen

Hösten 2020 drog vi igång ett av Nordens största traineeprogram bland teknikkonsulter.

Nextgen löper under 9 månader och är en fantastisk "språngbräda" ut i arbetslivet. Som anställd i vårt traineeprogram kommer du att erbjudas en perfekt cocktail av utbildning och skarpa uppdrag, där du kommer att coachas av några av de skarpaste superhjältarna i branschen. I slutet av programmet kommer du att vara en fullkvalificerad konsult, redo att testa dina vingar för fullo!

Learn at work, work on your learning.

Nyfiken på att läsa mer om vårt traineeprogram?

https://career.rejlersnextgen.com/