Talents of today. Stars of tomorrow.

Student Relations

Student och nyfiken på Rejlers? Härligt att du har hittat hit!

Som ett företag i lärandets tecken värderar vi förmågan att se på saker och ting utifrån nya perspektiv. Detta är något du som nyutbildad i allra högsta grad kan bidra med! Tillsammans med våra erfarna ingenjörshjältar får du möjlighet att ta dig an spännande uppdrag gentemot våra kunder! Och vet du vad? Ni kan lära av varandra, du och den erfarna konsulten. Lärandet går i alla riktningar!

Transparency is the new black! I linje med vårt arbete att skapa en kandidatupplevelse i världsklass vill vi skapa tydlighet kring vår process för antagning av exjobb och praktik. Vi vet att du som kandidat lägger mycket tid och engagemang på din ansökan till oss och det är vi djupt tacksamma för! Vi hoppas på detta sätt kunna röja undan eventuella frågetecken du som kandidat kan ha under processens gång. Welcome to Rejlers – Home of the learning minds!

Trafikverket + Rejlers = Sant!

Nu öppnar vi upp för en unik möjlighet för dig som vill utvecklas och boosta din karriär.
Destination? Till en av våra största kunder: Trafikverket!
Rejlers tillsammans med Trafikverket vill säkerställa att vi har den personal som behövs för att hålla hjulen snurrande och tågen rullande. I den resan kommer du vara den viktiga kuggen.

Vi kommer under året anställa konsulter till ett flertal biträdande befattningar som Utredare/ Samhällsplanerare/ Trafikingenjör och Planerare - på plats hos Trafikverket! Urvalet kommer ske löpande under året - läs mer och lämna din intresseanmälan här

Exjobb och praktik

Examensarbeten och praktik är ett fantastiskt tillfälle för oss att få lära känna varandra! Vi utlyser exjobb och praktik två gånger per år. Givetvis kan du skicka in en intresseanmälan under resten av året, men vi kan inte utlova att det finns några öppningar då. Nedan kan du läsa mer om hur du går till väga!

Två gånger om året...

…utlyser vi våra exjobb och praktik, i maj och november.

Vid dessa tidpunkter kommer du hitta de utlysta tjänsterna här: Lediga jobb på Rejlers 
Startdatum för din praktik eller exjobb sätts i dialog mellan rekryterande ledare och dig som student.

För spontanansökan utanför ovanstående ansökningsperioder, klicka här: Spontanansökan - examensarbete och praktik 2024/2025 - Rejlers SWEDEN