Your recruitment journey

Transparency is the new black! I linje med vårt arbete att skapa en kandidatupplevelse i världsklass vill vi försöka skapa tydlighet kring vårt sätt att arbeta med rekrytering här på Rejlers. Vi vet att du som kandidat lägger mycket tid och engagemang på din ansökan till oss och det är vi djupt tacksamma för! Vi hoppas på detta sätt kunna röja undan eventuella frågetecken du som kandidat kan ha under processens gång. Welcome to Rejlers – Home of the learning minds!

Sök enkelt

Vi värdesätter din tid och vill göra det enkelt för dig att söka jobb hos oss på Rejlers. Sök lediga tjänster i mobilen eller på din dator med CV eller LinkedIn-profil! Med ett fåtal klick blir du en kandidat hos oss.

rejlers-karriar-kvinna-laptop_400.png
rejlers-karriar-kvinna-mobil_400.png

Vi hör av oss

Oavsett om din ansökan stämmer överens med det vi söker eller ej så hör vi av oss så snart vi kan. Du kan parallellt med din ansökan connecta med oss här. På så vis kan du enkelt hålla dig uppdaterad på lediga jobb inom ditt intresseområde.

Fördomsfri rekrytering

Känslan av att bli rättvist bedömd är A och O!
Vi använder oss av forskningsbaserade tester i vår rekryteringsprocess vilket hjälper oss att eliminera omedvetna fördomar och i stället identifiera kandidater med potential tidigt i processen. Algoritmer och data (ingenjören i oss jublar!) kommer att hjälpa oss att hitta dig som mest sannolikt kommer att trivas och bli framgångsrik i rollen.

rejlers-karriar-man-vattnar_400.png
rejlers-karriar-man-flagga_400.png

Vi träffas

I cyberspace eller IRL! I en intervju får du chansen att lyfta dina ambitioner och berätta om vad kan bidra med. Lika viktigt är att vi på Rejlers får möjlighet att berätta för dig om vår fantastiska resa framåt och vad vi kan erbjuda dig!
Här hoppas vi så klart på en "perfect match".

 

Referenser & bakgrundskontroll

Att kolla referenser är kvalitetssäkring. Vi tar gärna kontakt med några personer du tidigare arbetat med. Vet du vad? Som arbetssökande kan du alltid be om att få ta referenser hos din blivande arbetsgivare och chef. Vi förstår om du vill kvalitetssäkra oss också!

Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Vissa roller kräver även annan kontroll, såsom t.ex. säkerhetsprövning, innan uppdrag hos vissa kunder - om det är aktuellt för tjänsten du sökt så kommer du att få mer information kring det i ett senare skede. Ytterligare information finns även på vår hemsida under Hantering av personuppgifter.

Vi använder en extern leverantör (Scandinavian Recruitment Intelligence, SRI) för bakgrundskontroller. Om/när det blir aktuellt, kommer du att få mer information om vad en bakgrundskontroll innebär mer exakt. Vi gör ingenting utan ditt godkännande och alla uppgifter som hämtas in är offentliga. 

För frågor och svar kring bakgrundskontroller, kolla in SRI´s FAQ här!

A Perfect Match!

Yeah! Förhoppningsvis möts dina förväntningar med våra och vi kan komma i mål med en anställning.