Mer om oss

Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena: Energy, Buildings, Industry, Telecom och Infrastructure. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Vd

Viktor Svensson är vd och koncernchef för Rejlers AB samt vd för Rejlers Sverige AB. Thomas Petterssen är vd för Rejlers AS samt Rejlers Embriq AS. Seppo Sorri är vd för Rejlers OY. 

Hemmamarknad

Våra hemmamarknader är Sverige, Finland och Norge med övriga Norden och Östersjöområdet som tillväxtmarknader. Rejlers genomför varje år cirka 11 000 kunduppdrag.

Här finns vi

Vi är 2 000 medarbetare på cirka 80 orter i Sverige, Finland och Norge. I Sverige arbetar närmare 1 000 konsulter över hela landet.

Värdeord

Passionate, Empowered, Healthy

Aktien

Rejlers B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Familjen Rejler äger 56 procent av rösterna och 22 procent av kapitalet. Andra stora ägare är Lannebo fonder, Nordea Investment Fund och Didner & Gerge Fonder.