Benefits

Benefits

Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig. DU är det viktigaste vi har!

Vi lägger mycket energi på att du som anställd ska trivas med dina kollegor och dina arbetsuppgifter - att det helt enkelt skall vara roligt att gå till jobbet! Det är trots allt en stor del av din tid du tillbringar på ditt arbete – låt oss tillsammans skapa magi! #funatwork

The big small company

Rejlers är The big small company. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som är kollektivavtalsanslutna med konkurrenskraftiga förmåner. För att bli den mest lärande organisationen i branschen vill vi skapa en inkluderande, inspirerande och utvecklande arbetsmiljö som säkerställer fysisk och mental hälsa. Hur du trivs och mår på jobbet är viktigt för oss!

Vår förmånslista är lång och består av trygg och bra tjänstepension, extra semesterdagar och en fördelaktig sjukvårdsförsäkring - för att nämna några. Ta del av fler av våra fina förmåner nedan!

Generösa förmåner

Ditt välbefinnande är viktigt för oss! Vi har som mål att ha en sjukfrånvaro på under 2,5 % och erbjuder därför generösa förmåner inom området hälsa.

Har du, liksom resten av Sverige, blivit frälst i padel? Eller är du mer för sportfiske eller yoga? Vad du än väljer så hejar vi på dig! Som medarbetare hos oss får årligen ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr. Vad väljer du?

För att fortsätta vara en hållbar och attraktiv arbetsgivare erbjuder vi våra medarbetare Förmånscyklar - ett bra alternativ för både plånboken, hälsan och miljön!

Eftersom våra medarbetare är det viktigaste vi har är vi också måna om att veta hur alla trivs och mår på jobbet. Med AI-baserad teknologi (ingenjören i oss jublar!) kan vi i realtid ta temperaturen på hur våra medarbetare mår, höja deras engagemang och göra mätbara prestationsförbättringar. Tack vare feedback från våra medarbetare kan vi utveckla ett proaktivt ledarskap med fokus på ständig förbättring. Genom att odla en feedback-kultur får varje medarbetare möjlighet att vara delaktig och påverka Rejlers utveckling – både idag och framöver.

Som anställd på Rejlers får du ett learningbidrag. Varje år erbjuds du som medarbetare ett bidrag om 5 000 kr för kurs eller utbildning utanför arbetstid. Passa på att ta den där kursen du alltid drömt om! The sky is the limit, så länge utbildningens innehåll ligger i linje med Rejlers Code of Conduct.

Olika sätt att använda learningbidraget

Vi blev nyfikna och ställde frågan till våra medarbetare – "Vad har du använt ditt learning-bidrag till?" Kreativiteten och nyfikenheten som sprudlar bland våra medarbetare - så kul!