Digital Solutions

Med största sannolikhet kommer framtidens hållbara lösningar även vara digitala. Men kommer en självkörande bil vara mer energieffektiv eller kommer en AI-lösning underlätta för energibolagens nya utmaningar? Det tror vi helt klart.

Vi tar en ledande roll i omställningen till förnybar energi och omvandlingen av infrastruktur, industri och fastigheter. I takt med att samhället utvecklas och ställer krav på en digital transformation erbjuder Rejlers digitala tjänster i teknikens absoluta framkant. Med hjälp av värdedriven digitalisering skapar vi en hållbar framtid genom kunskap.

Vi är Digital Solutions och precis som det låter, hjälper vi våra kunder att hitta lösningar på de digitala utmaningar som verksamheter ställs inför idag. Med erfarenhet inom bl.a. Digital automation, Business Intelligence, Quality Assurance och Agil omställning så tar våra Systemutvecklare och Projektledare hand om era problem och möjliggör er framgång.

Home of the learning minds

Våra medarbetare är vår kraft och inom Rejlers värdesätter vi lärande och utveckling för att alltid vara uppdaterade och kunna erbjuda den senaste tekniken till våra kunder. Vi är en hållbar partner som tar fullt ansvar för utvecklingen av dina framtida produkter inom alla områden och hjälper ditt företag att lyfta digitalt.

Inom Digital Solutions erbjuder vi

telecom_satellit_250_1.jpg

Product and System Development

digitala_tjanster_250.jpg

Project Management

forsvar_sakerhet_250.jpg

Business Automation

forsvar_sakerhet_250.jpg

Quality Assurance

forsvar_sakerhet_250.jpg

Product and System Maintenance