Reality Capture

Reality Capture är ett samlat begrepp för datainsamling av den verkliga världen till en digital motsvarighet. Stora miljöer så väl som enskilda objekt omvandlas med hög noggrannhet och detaljrikedom till ett digitalt format, anpassat för just dina önskemål.

Genom ett brett utbud av olika tekniker som bland annat 3D skanning, fotogrammetri eller 360° bilder hittar vi på Rejlers den bästa lösningen för just ditt projekt eller verksamhet.

Reality Capture ger dig möjligheter

Spara tid, pengar och miljö. Reality capture är snabbare och effektivt att samla in den data du behöver för just ditt projekt samt besparar onödigt resande.

Förbättra kvaliteten och säkerheten. Med en digital motsvarighet av den miljö eller produkt du jobbar med kan du vara helt säker på att du har det mest tillförlitliga och noggranna underlag som finns att tillgå vilket minimerar risken för fel i senare delar av projektet.

Öka produktiviteten och kreativiteten. Reality capture ger dig möjlighet att visualisera, analysera och modifiera dina data i 3D eller i en VR/AR miljö. Tekniken ger dig möjlighet skapa realistiska simuleringar, interaktiva presentationer och innovativa lösningar.

Vad kan vi på Rejlers hjälpa dig med?

  • Datainsamling av mätdata efter behov, till exempel 3D-skanning eller 360° bilder för att generera punktmoln eller ytmodeller.
  • Återskapa ritningar och 3D modeller (s.k. reverse engineering) utifrån befintliga objekt eller miljöer och skapa CAD eller BIM-modeller.
  • Kvalitetskontroll av befintliga produkter eller miljöer där vi jämför verkligheten mot ritningsunderlaget.
  • Implementering och optimering av arbete med 3D-skanning och punktmoln inom organisationer och anläggningar.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig inom området Reality Capture och 3D-skanning.

Om du har några frågor eller önskemål som inte besvaras i texten ovan, är du välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina utmaningar och behov.

Vi ser fram emot att höra från dig!