Livsmedelsindustri

Rejlers har många års erfarenhet av att jobba med kunder inom livsmedelsindustrin runt om i Sverige. Livsmedel påverkar vårt dagliga liv och har relevans för många eftersom livsmedel angår oss alla. Därför har Rejlers haft som huvudsyfte att leverera miljömedvetna, socialt och ekonomiskt hållbara tjänster och projekt. Våra primära leveranser är inom digitalisering, teknik och säkerhet.

Expertis

Våra kunder finns inom alla Livsmedelsindustris delbranscher, där några av de största är inom spannmål, mejeri, bageri, chark och dryck.

Vi levererar tjänster inom digital produktion, som digital infrastruktur /Industri 4.0, PLC, SCADA, HMI, MES system, Underhållssystem och utrusning för att koppla upp maskiner i produktionsmiljö och för att hantera service och digitaluppkoppling på distans.

Inom teknik och säkerhet har vi en uppsjö av tjänster för att hantera allt från projektledning & OT/IIoT arkitektur till el & automationslösningar, service & eftermarknad och maskinsäkerhet.

Projekt

Inom Livsmedelsindustrin vi levererar projekt i olika former, det kan vara helhetsåtagande med ansvar för komplett design under ledning av kunden, eller kompletta projektleveranser där Rejlers arbetar som beställarrepresentant eller kompletta projektleveranser där Rejlers arbetar tillsammans med någon av våra partners.

Några exempel på projekt som vi har genomfört:

  • Totalentreprenad ny produktionslinje
  • Digitalisering - definiera och implementera OT/IIoT strategi för ny produktion
  • Funktionsbeskrivning och Batchhantering
  • Automation
  • Elkonstruktion och installation
  • Maskinkonstruktion och maskinsäkerhet

Partners

Rejlers är sedan lång tid partner och certifierad integratör av styrsystemleveranser från exempelvis:

I större projekt eller där expertkompetens behövs kan vi använda oss av vårt partnernätverk Rejlers Network.