Industry

Våra konsulter har gedigen expertis inom industriell teknik för att effektivisera, automatisera och utveckla processer och produkter på ett hållbart sätt. Vi erbjuder bemanning och tjänster i projektform efter behov. Allt med hög kompetens och fokus på innovativa lösningar.

På så vis har vi alltid kunnat erbjuda relevant expertis i teknikens absoluta framkant. Vi erbjuder våra tjänster i såväl projektform som bemanning, med hög kompetens och fokus på innovativa lösningar.

Våra konsulter har gedigen expertis inom industriell teknik för att effektivisera, automatisera och utveckla våra kunders processer och produkter på ett hållbart sätt. Vi är en helhetsleverantör med ett brett utbud av tjänster, från förstudie till detaljkonstruktion, upphandling, projektledning, programmering, idrifttagning, utbildning och dokumentation. Extra aktuellt är projekt kring AR/VR, digitala tvillingar, Smart Industry och IoT

rejlers-dotted-line-750.png

Den 3 april 2023 blev Eurocon Consulting AB ett dotterbolag till Rejlers Sverige AB. Eurocon behåller sitt varumärke och ingår i divisionen Industry. Eurocon bidrar med gedigen expertis och lång erfarenhet främst inom branscherna massa- och pappersindustri, gruv- och stålindustri samt kemiindustri. Vi erbjuder även lösningar för informationshanteringen i dina projekt och anläggningar med programsviten SiteBase. Kontakta Eurocons CEO Robert Bylin om du har frågor eller läs mer på eurocon.se om du vill veta mer.

rejlers-dotted-line-750.png

Våra branscher

Energiproduktion Fordonsindustri
Gruvindustri och Stålindustri Kemiindustri
Life Science Livsmedelsindustri
Massaindustri och Pappersindustri Raffenaderier
VA-industri Verkstadsindustri

Välkommen till oss på Rejlers Industry!